DEN HAAG – CleanJack werkt sinds januari 2017 samen met het Britse Templa. Beide bedrijven leveren automatisering aan schoonmaakbedrijven. Samen bieden zij nu de geïntegreerde dienst Templa T&A powered by CleanJack. Binnen deze dienst is het contractbeheer en de administratie van Templa, gecombineerd met de tijd- en aanwezigheidsregistratie van CleanJack.

‘De schoonmaakautomatiseringssystemen van CleanJack en Templa zijn aan elkaar gekoppeld. Daardoor worden de geregistreerde kloktijden in CleanJack automatisch doorgestuurd naar de loonverwerking in Templa CMS. De nieuwe dienst synchroniseert schoonmaakcontractgegevens tussen beide systemen’, legt Niels van den Berg, CEO van CleanJack uit. Het resultaat is een zeer compleet systeem.

Contractmanagementsysteem voor schoonmaakbedrijven
Templa is marktleider op het gebied van schoonmaakautomatisering in het Verenigd Koninkrijk. Rick Stoor, managing director van Templa: ‘Templa is een contractmanagementsysteem voor schoonmaakbedrijven. Het biedt contractbeheer, loonadministratie, inkoop, verkoop en facturatie. Onder anderen rayonleiders kunnen de informatie via een tablet op ieder moment inzien.’

foto Rick & Niels 2016 2017

Taken en tijd- en aanwezigheidsregistratie
De contractmanagementsystemen van CleanJack richten zich meer op taken en tijd- en aanwezigheidsregistratie van schoonmakers. Het bedrijf vernieuwde na een bedrijfsovername in 2015 het afgelopen jaar haar programma. ‘Schoonmaakbedrijven kunnen nog steeds op ieder moment zien wie waar aan het werk is’, aldus Van den Berg. ‘Daarnaast verschijnen bij aanvang van een schoonmaakdienst de dagtaken in het display van de CleanJack klokterminal. Zo borg je als schoonmaakbedrijf dat schoonmakers de juiste taken uitvoeren en dat zij daarvoor ook de gestelde tijd benutten.’

Zeer gespecialiseerde schoonmaakautomatisering
CleanJack en Templa richten zich eerst op elkaars thuismarkten in het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Beide kijken al wel verder – zowel Van den Berg als Stoor heeft ambities om internationaal te groeien. Tegelijkertijd blijft CleanJack in het Verenigd Koninkrijk ook als stand alone programma beschikbaar.

The Cleaning Show in Londen
CleanJack en Templa presenteren Templa T&A powered by CleanJack tijdens The Cleaning Show in London van 14 tot en met 16 maart 2017. De geïntegreerde dienst is daar bovendien genomineerd voor The Cleaning Show 2017 Innovation Awards.