schoonmakers

SINDS 2005

CleanJack is onderdeel van Flying Bytes Mobile BV. Flying Bytes is in 2004 opgericht door Niels van den Berg. Flying Bytes is gespecialiseerd in buitendienstautomatisering.

PROFESSIONEEL TEAM

Flying Bytes heeft een eigen software development afdeling en werkt daarnaast samen met verschillende strategisch partners. Alle software oplossingen zijn beschikbaar in de cloud. Flying Bytes verzorgt centraal de hosting, service en het beheer van systemen. Hiermee kan de hoogste betrouwbaarheid van dienstverlening worden gegarandeerd. Alle systemen zijn redundand uitgevoerd en worden 24 x 7 actief gemonitord. Functionaliteit wordt consequent generiek ontwikkeld. Dit maakt het platform uitstekend schaalbaar en technisch onderhoud overzichtelijk en efficiënt.

Flying Bytes ontwikkelt branchespecifieke formules, in de markt beter bekend als de ‘Jack’-series. Wilt u meer weten over de mobiele diensten van Flying Bytes, bel dan vandaag nog voor een afspraak.

 

jacks

INVESTOR RELATIONS

Flying Bytes biedt kansen aan investeerders om een gezond rendement te realiseren bij de groei en doorontwikkeling van verschillende formules en de verdere internationale uitrol van CleanJack.

 

image34

Niels van den Berg, CEO Flying Bytes Mobile: “Ons systeem is uniek, dat durf ik wel te stellen. Het geheim zit ‘m in de handset, een stootvrij apparaat dat is uitgerust met een display. Dat hebben onze concurrenten niet. In het display beheren schoonmakers verschillende modules, zoals tijd- en aanwezigheidregistratie, werkroosters, periodieke taken en service. Ze krijgen berichten, werkinstructies, klachten en storingen binnen. Daardoor worden problemen op locatie al opgelost nog voordat de klant ze heeft bemerkt. Het werkt zó simpel… iedereen kan ermee overweg. CleanJack kiest automatisch het netwerk met het beste bereik. Daarmee leveren wij precies wat ondernemers in de schoonmaakbranche willen: gecontroleerd beheer op afstand.”